Kladivo T-matica M8 iz nerjavnega jekla A2 za nosilne profile SFA / pakiranje 1 kos

Kladivo "T" matica M8 iz nerjavečega jekla A2
Kladivo T-matica M8 iz nerjavnega jekla A2 za nosilne profile SFA
Izberi različico
Množství v balení 500 ks
U výrobce 26 pakiranje
Množství v balení 100 ks
Na dotaz
Množství v balení 1 ks
Na dotaz
Skupna cena1,07 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 pakiranje
Cena za pakiranje 1,07 EUR MwSt
Na dotazmoramo se pozanimati
Šifra0105134ProizvajalecWT WINTECH a.s.Garancija24 mesecev

Kladivo T-matica M8 iz nerjavnega jekla A2 za nosilne profile SFA / pakiranje 1 kos

T-matica s kladivasto glavo za profile SFA je pomemben element za fotovoltaične sisteme, saj zagotavlja stabilno in varno pritrditev plošč. Ta matica je zasnovana posebej za uporabo s temi profili in služi kot protiutež vijakom, ki pritrjujejo elemente za pritrditev plošče.

Matica je v obliki kladiva in je zasnovana tako, da zlahka in natančno zdrsne v profil. Izdelana je iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja trdnost in vzdržljivost. Zaradi svoje zasnove in natančne izdelave matica zagotavlja trdno povezavo med profilom in vijakom ter tako zagotavlja stabilno pritrditev solarnih panelov.

Namestitev kladivaste matice je preprosta in intuitivna. Preprosto jo vstavite v profil in jo pritrdite z vijakom. S tem se ustvari varna in zanesljiva povezava, ki zagotavlja, da so plošče trdno pritrjene in stabilne v celotnem fotovoltaičnem sistemu.

Kladivna matica za profile SFA je pomemben element za pravilno namestitev solarnih plošč. Njena uporaba zagotavlja pravilno in varno pritrditev plošč na nosilne profile, ki prispeva k optimalni zmogljivosti in dolgoročnemu delovanju vaše fotovoltaične naprave.

S profilno kladivasto matico SFA boste v svojem fotonapetostnem sistemu zagotovili zanesljivost, trdnost in stabilnost. Ta matica je ključni element za pravilno namestitev in nemoteno delovanje solarnih panelov, ki uporabljajo te posebne profile.

ProizvajalecWT WINTECH a.s.
RazličicaMnožství v balení 1 ks
Vrsta varianteKoličina v paketu 1 kos
Opis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke