Podloga za ostrešje RŠ 167, 1 bm, Prefalz štukatura, temno rdeča P.10 RAL 3009

Podloga pod ostrešjem je pomemben del ostrešja, saj služi kot zaščita pred vetrom in drži celotno ostrešje na mestu.
Podlaga za ostrešje RŠ 167, Prefalzova štukatura, temno rdeča P.10 RAL 3009
Podlaga za ostrešje RŠ 167, Prefalzova štukatura, temno rdeča P.10 RAL 3009
Podlaga za ostrešje RŠ 167, Prefalzova štukatura, temno rdeča P.10 RAL 3009
Izberi različico
Délka 2 m
Zakázková výroba
Délka 1 m
Zakázková výroba
Délka 3 m
Zakázková výroba
Skupna cena9,06 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 kos
Cena za kos 9,06 EUR MwSt
Zakázková výrobaupogibamo in režemo
Šifra0011514ProizvajalecSTREFA s.r.o.Garancija24 mesecev

Podlaga za ostrešje RŠ 167, Prefalzova štukatura, temno rdeča P.10

Podstavek z razvito širino 167 mm je izdelan iz pločevine skupne širine 16,7 cm. Uporablja se na vseh stavbah, kjer je treba streho obložiti z žlebovi, zlasti za strešne kritine, kot so asfaltni skodli, lepenka, PVC-folija itd. Podloga je pomemben del žlebov, saj služi kot zaščita pred vetrom in drži celoten žleb na mestu. Žleb se zatakne za podlago in pribije samo na notranji strani, tako da strešna kritina naknadno prekrije žeblje. Zaradi tega žlebov ni mogoče pribiti na zunanji strani kot podlago, saj bi bili žeblji vidni in bi voda lahko pronicala v opaž. Po namestitvi podloge in ostrešja se celotna konstrukcija prekrije s strešno membrano IKo ECO, Iko Pro, Iko Pro plus, Bauder TOP TS 40 NSK ali Bauder Top UDS 1,5 NSK.

Priprava podlage pod ostrešjem

Preden začnete pritrjevati podlago na opaž, morate z merilnim trakom izmeriti prekrivanje . Prekrivanje podlage pod ostrešjem mora znašati približno 5 cm po celotni dolžini roba ostrešja.

Pritrjevanje podlage na streho

S kartonskimi žeblji in kladivom pritrdite podlago 20 cm na notranjem robu. Material žebljev (CU, FeZn in AL) se vedno izbere glede na material, uporabljen pri izdelavi obloge. V podlago ni treba predhodno vrtati, kartonski žebelj bo šel skozi material.
Nato podlago na zunanji stranipritrdite s kartonskimi žeblji. Tokrat pa žeblje namestite na sredino razpoke med žeblji v zgornji vrsti, glejte sliko. Upoštevajte, da ima podlaga 5 cm prekrivanja nad opažem, zato morate žebelj namestiti približno 7 cm od roba podlage.

Priključitev podlage

Priključitevpodlage pod ostrešjem je povsem preprosta, preprosto jo položite na že pritrjeno podlago in zagotovite vsaj 5 cm prekrivanja. To je treba upoštevati pri naročilu obrobe, da boste imeli dovolj dodatnega materiala. Nato nadaljujte s pritrjevanjem na streho po enakem postopku kot pri prejšnji podlagi.

Podroben pregled oblog v ponudbi

BarvaTemno rdeča (RAL 3009)
Razširjena širina167 mm
MaterialPREFA aluminij
PovršinaŠtukature
RazličicaDélka 1 m
ProizvajalecSTREFA s.r.o.
Opis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke