Pokrovača RŠ 250, 1 bm, naravni cink

Greben z razvito širino 250 mm je posebej primeren za manjše stavbe in zavetišča. Uporablja se na grebenu strešne kritine kot njen zaključek. primeren je le za dvokapne strehe.
Ridge RŠ 250, naravni cink
Ridge RŠ 250, naravni cink
Ridge RŠ 250, naravni cink
Izberi različico
Délka 1 bm
Zakázková výroba
Délka 2 bm
Zakázková výroba
Délka 3 bm
Zakázková výroba
Skupna cena7,86 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 kos
Cena za kos 7,86 EUR MwSt
Zakázková výrobaupogibamo in režemo
Šifra8750ProizvajalecSTREFA s.r.o.Garancija24 mesecev

Ridge RŠ 250, naravni cink

Greben z razvito širino 250 mm je izdelan iz pločevine skupne širine 25 cm. Primeren je predvsem za manjše objekte, kot so pergole, garaže, nadstreški in lope. Ta vrsta se uporablja samo na škarnikih kot zaključek strešne kritine, ki sega do grebena. Kot strešno kritino lahko uporabljamo nizke strešne kritine, ki jih polagamo neposredno na opaž. Mednje spadajo asfaltni skodli, plastična kritina Capacco in Ekoternit, aluminijasta kritina, lepenka itd. Kritina se polaga od roba strehe na najnižji točki grebena. Če je greben strehe popolnoma raven, ni pomembno, s katere strani začnete polagati greben. Pred polaganjem morate najprej namestiti podlago pod ostrešje, torej same ostrešje, na katerem bo ležala streha.Strešno membrano, zavetrno letev, strešno kritino in nato še greben.

Postavitev grebena na streho

Greben je izdelan z notranjim kotom približno 110°, ki je primeren za vse naklone streh, saj ga je mogoče zlahka prilagoditi vsakemu kotu. Greben je treba položiti od zavetrnega roba grebena, pri čemer je treba uporabiti vodoravnico z najnižje točke grebena. Greben mora biti dovolj širok, da pokrije kartonske žeblje in konce strešne kritine. Tako postavljen greben se lahko pritrdi na streho.

Pritrjevanje grebena na streho

Greben pritrdite z vodovodnimi vijaki, ki so opremljeni z gumijasto podložko. Vijake vedno namestimo na zunanji strani grebena drug proti drug emu in ker bodo vijaki vidni, jih izberemo glede na barvo pločevine.
Vodovodne vijake s podložko EPDM namestite na razdalji 50 cm drug od drugega, glejte sliko.

Povezava s pokrovačami

Povezava je povsem preprosta, samo namestite glavnik na že pritrjeni glavnik in ohranite vsaj 5 cm prekrivanja. Nad grebenom ni položena strešna folija, zato spoj ni zaščiten pred puščanjem vode. Zato je treba greben položiti od najnižje točke streheGreben je treba položiti z najnižje točke strehe, da voda ne bi tekla na opaž. Nato vse skupaj na spoju tesno pritrdite z vodovodnimi vijaki s podlago iz EPDM.

Podroben pregled oblog v ponudbi

BarvaNaravno
Razširjena širina250 mm
MaterialNaravni cink
PovršinaGladka
RazličicaDélka 1 bm
ProizvajalecSTREFA s.r.o.
Opis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke