Stenska obloga RŠ 200, 1 bm, lakiran cink, mahovno zelena (RAL 6005)

Obrezovanje se izvaja na robovih strešne kritine, kjer iz strešne kritine štrli navpična gradbena konstrukcija - stena, podstrešje, dimniki itd.
Stenska obloga RŠ 200, barvani cink, mahovno zelena (RAL 6005)
Stenska obloga RŠ 200, barvani cink, mahovno zelena (RAL 6005)
Stenska obloga RŠ 200, barvani cink, mahovno zelena (RAL 6005)
Izberi različico
Délka 1 m
Zakázková výroba
Délka 2 m
Zakázková výroba
Délka 3 m
Zakázková výroba
Skupna cena8,07 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 kos
Cena za kos 8,07 EUR MwSt
Zakázková výrobaupogibamo in režemo
Šifra0011739ProizvajalecSTREFA s.r.o.Garancija24 mesecev

Stenska obloga

Obrobljanje se izvede na robovih strešne obloge, kjer se odkjer navpična gradbena konstrukcija - stena, podstrešje, dimniki itd. - izstopa iz strešne obloge.

Na strehi se obroba izvede vzdolž strešnega naklona (stranska obroba). V tem primeru je obroba najpogosteje vstavljena pod strešno kritino. Na koncu obrobe je narejen povratni zavoj. Glede na količino odtekanja vode je priporočljivo, da se stranska obroba gradbenih konstrukcij opremi tudi z vodnim žlebom.

Obroba, ki se izvede vzporedno z ostrešjem (kar pomeni, da se oddaljenost pločevine od ostrešja ali grebena ne spremeni), se vedno zaključi na strešni kritini po vodi. Višino navpičnega dela obrobe je treba prilagoditi lokalnim podnebnim razmeram - npr. Na območjih z več snega se višina obrobe zviša. Zgornji del obrobe je lahko prekrit s pokrivnim trakom.

Pred polaganjem strešne kritine namestite element "obloga na steno". Pri njegovi namestitvi upoštevajte splošna načela in pravila za vodovodno napeljavo. Montažo obrob začnite od kapa do grebena, pri čemer upoštevajte prekrivanje elementov. Obrobe poravnajte, jih pritrdite na opaž ali letve in na steno.

BarvaMah zelena (RAL 6005)
Razširjena širina200 mm
MaterialLakiran cink
PovršinaGladka
RazličicaDélka 1 m
ProizvajalecSTREFA s.r.o.
Opis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke