IKO Armourbase PRO 30 m2

IKO Armourbase PRO 30 m2
Akcija
Skupna cena125,7 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 pakiranje
Cena za pakiranje 125,7 EUR MwSt
Imamo 20 pakiranjetakoj na voljo za nakup
Šifra4664Garancija24 mesecev

Podporni pas Armourbase PRO

Priljubljena podloga pri večini krovcev je sestavljena iz lahkega bitumna, poliestrske podlage in polipropilenske folije na obeh straneh.Pas je še posebej primeren za strehe iz skodel, primeren pa je tudi za strešnike iz žganega betona in kovinske kritine. Nosilni trak med vgradnjo ščiti streho pred vodo, vetrom in prahom ter manjše nepravilnosti združuje v eno celoto, kar omogoča enostavno in hitro vgradnjo. Armourbase PRO se od ECO razlikuje po tem, da je nekoliko šibkejši, predvsem pa manjši.To je prednost pri ravnanju s streho.

Velikost zvitka: 1 x 30 m (30m2)

Teža: 9 kg

Kako polagamo IKO PRO

Velik poudarek dajemo enakomernosti podlage, saj so lahko morebitne neravnine vidne pozneje. Trakove polagajte vodoravno od kapa proti grebenu. Folijo z napisom IKO položite proti strešni kritini. Pri priključitvi na ostrešje je dobro trak podlepiti z bitumensko tesnilno maso. Trakove prepognite 10 cm enega čez drugega (linija prepogibanja je označena na foliji) in jih pritrdite z nekorozivnimi žeblji ali sponkami. Pri spajanju trakov jih prekrijte vsaj 15 cm za seboj. Pri izračunu površine strehe je treba upoštevati dodatnih 10 % za prekrivanje.

IKO armourbase PRO je nosilni trak iz lahkega bitumna, poliestrske podlage in polipropilenske folije na obeh straneh. Enostavna, hitra in čista vgradnja. Predvsem je namenjen za skodle, pa tudi za druge strešne kritine, kot so strešniki, pločevina, valovita ... Nosilni trakovi so neprepustni za vodo in paro LastnostiTonaža na zvitek - 8,1 kgTlobina - 0,5 mmMere (d x š) - 30 m x 1 mPokritost na zvitek - 30 m2Temperaturna odpornost spodnje površine - 150 °CPogljivost spodnje površine - -45 °C
OpisPodrobnosti
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke