Jutafol folija DTB 150 / pakiranje 75 m2

Jutafol folija DTB 150 / pakiranje 75 m2
Skupna cena186,7 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 pakiranje
Cena za pakiranje 186,7 EUR MwSt
Na objednávkunaročamo pri proizvajalcu
Šifra0015874ProizvajalecKlöberGarancija24 mesecev

Jutafol DTB 150

Štirislojna hidroizolacijska membrana, sestavljena iz armaturne mrežein dveh posebnih slojev (hidroizolacija s paroprepustnostjo) ter zaščitne netkane tkanine na spodnji strani ( zaščitni sloj pred mehanskimi poškodbami z delno absorpcijo pri povišani temperaturi vlagi na notranji strani), notranji sloj je izdelan iz ojačane PE mrežice (ki zagotavlja trdnost). Zaradi svoje robustne sestave zagotavlja visoko mehansko odpornost proti poškodbam zaradi hoje med vgradnjo. Primerna za trislojne strešne konstrukcije brez kritine, kjer mora biti nad in pod folijo prezračevalna reža.Uporablja se tudi za opažne strehe, kjer mora biti nad in pod folijo prezračevalna reža. Kadar se JUTAFOL DTB 150 uporablja pri poševnih prezračevanih strehah s polnim opažem, se lahko strešna kritina nanaša neposredno na folijo brez protihrupnih oblog. S tem se zmanjšajo stroški, hkrati pa se zagotovita polna funkcionalnost in trajnost strešne kritine. Jutafol ni dovzeten za gnilobo, plesen ali škodljivce, je zdravstveno neoporečen in ga je mogoče v celoti reciklirati. Najmanjši možni naklon strehe je 17°.

Velikost zvitka 1,5 x 50 m (75m2)

Teža 15 kg

Uporaba zdravila Jutafol DTB 150

Folija se nanaša vodoravno neposredno na špirovce ali grede, pri čemer razdalja med njimi ne sme presegati 1400 mm. Pri uporabi na masivnem opažu je treba pod opažem ustvariti funkcionalno prezračevalno režo. Folija se nanese z netkano tkanino proti notranjemu prostoru, začenši pri ostrešju in proti grebenu. Pritrjevanje se po možnosti izvede z nekorozivnimi žeblji ali mehanskimi sponkami, po možnosti naZato je treba to upoštevati pri nakupu folije. Za povezovanje folije Jutafol z žlebovi uporabljamo trak Jutafol SP1 ali Jutadach SP 38.V primeru prehodov predmetov skozi folijo uporabimo trak Jutafol SP1 ali Jutadach SP super butil guma.


Priporočeno prekrivanje


Prezračevanje v grebenu

ProizvajalecKlöber
Stanje (embalaža)75.00
Opis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke