Jutafol N 110g parozaščitna folija standard / pakiranje 75 m

Jutafol N 110g parozaščitna folija standard / pakiranje 75 m
Skupna cena77,49 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 pakiranje
Cena za pakiranje 77,49 EUR MwSt
Na objednávkunaročamo pri proizvajalcu
Šifra5315,13ProizvajalecKlöberGarancija24 mesecev

Jutafol N 110 Standard

Gre za večplastno parno zaporo iz poliolefina, ojačano s perlinijsko mrežo v prozorni barvi. Jutafol N preprečuje prehod vodne pare iz notranjosti stavbe v toplotno izolacijo. Uporablja se v kombinaciji s podstrešno difuzijsko folijo na zunanji strani toplotne izolacije. Tako lahko skozi difuzijsko strešno folijo prehaja več vodne pare kot skozi parno zaporo.lahko prodre v toplotno izolacijo, s čimer se prepreči nastanek notranjega kondenza v toplotni izolaciji, ki bi jo razgradil.

Velikost zvitka 1,5 x 50 m (75m2)

Teža 8,75 kg

Namestitev zdravila Jutafol N 110 Standard

Folija je nameščena vodoravno ali navpično na notranji strani toplotne izolacije. Pomembno je, da se vsi stiki in preklopi dobro zlepijo in prekrijejo, v ta namen se uporabljajo trakovi Jutafol Sp1 ali Jutafol Sp AL. Pri spajanju s poroznimi materiali, kot so zidaki, uporabimo Jutafol Mastic, pri krušljivih materialih pa spajamo z Jutafol TP15 + tlačni profil na čepih. Pri prebijanju dimnika, kabla ali drugega predmeta je pomembno, da priključni trak vedno zatesnimo. Jutafol SP1 je edini način za ustvarjanje parne zapore, ki ščiti toplotno izolacijo in zagotavlja njeno funkcionalnost.


Tesnjenje pritrdilne sponke

Z Jutafolom SP AL zatesnite in prelepite sponko mehanske sponke, s katero se parna zapora pritrdi na leseno konstrukcijo.


Spodnje tesnjenje ravnega tečaja

Pri aluminijastih profilih ravne tečaje prelepite z Jutafolom SP1 in jih pritrdite z vijaki skozi parno zaporo.


Zatesnitev prodora

Prikaz tesnjenja penetracije z Jutafolom SP1 in Juatafolom SP AL okoli penetracije.

ProizvajalecKlöber
Jutafol N 110 in 140 Standard Je večplastna poliolefinska parna zapora, ojačana z biserno mrežo. Proizvaja se v prozorni barvi. Jutafol N preprečuje prodiranje vodne pare iz notranjosti stavbe v toplotno izolacijo in se lahko uporablja pri poševnih in ravnih strehah ali navpičnih stenskih konstrukcijah. Uporablja se v kombinaciji s strešno difuzijsko membrano na zunanji strani toplotne izolacije, tako da lahko skozi strešno difuzijsko membrano izstopi več vodne pare, kot je lahko skozi parno zaporo vstopi v toplotno izolacijo, kar preprečuje spontano kondenzacijo znotraj toplotne izolacije in ohranja njeno funkcionalnost. 75 m2 / 1 zvitek, paket 1,5 x 50 m
OpisPodrobnosti
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke