Jutafol N/Al 150 Ref. AP / paket 75 m2

Jutafol N/Al 150 Ref. AP / paket 75 m2
Skupna cena250,7 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 pakiranje
Cena za pakiranje 250,7 EUR MwSt
Na objednávkunaročamo pri proizvajalcu
Šifra0015878ProizvajalecKlöberGarancija24 mesecev

Jutafol N 150 refleksna folija AL z integriranim aplikacijskim trakom

To je folija, ki je zelo odporna na paro in ima odsevno aluminijasto plast, ki je nanesena na poliolefinsko folijo, ojačano s splošno težo 150 g na m2. Folija preprečuje prodiranje vlage iz notranjega bivalnega prostora v toplotno izolacijo, folija pa ima tudi odbojno aluminijasto plast, ki odbija toploto nazaj v bivalni prostor. Folija je primerna za strešne konstrukcije z naklonom, pa tudi za navpične konstrukcije. Folija Jutafol N 150 zagotavlja popolno vetrovno in vodotesnost konstrukcije.

Velikost zvitka 1,5 x 50 m (75m2)

Teža 12 kg

Montaža Jutafol N 150 refleks Al z AP

Uporablja se tako vodoravno kot navpično, vendar predvsem na notranji strani toplotne izolacije. Posamezni trakovi in vsi dolžinski spoji so povezani izključno s trakovi Juta Sp1 ali odsevnim trakom Jutafol Sp Al, kar je edini način za doseganje parotesne in funkcionalne povezave.Poleg tega je ta folija opremljena s samolepilnim nanosnim trakom za enostavne in vodotesne spoje. Samolepilni trak znatno pospeši vgradnjo. Na mestu prekrivanja sidranja z žeblji ali sponkami priporočamo prekrivanje z odsevnim trakom Jutafol SP Al. Za povezavo s poroznimi materiali uporabimo tesnilno maso Jutafol Mastic. Za povezavo s prebojnimi ali sosednjimi konstrukcijami uporabimo Jutafol SP 1. Za ohranjanje odbojnosti je treba zagotoviti 4 do 6 cm zračne reže med folijo in izolacijo. Folija je negorljiva, kar pomeni, da je nevnetljiva in ne kaplja.


Detajl folije


Primer izvedbe, vključno s povezavami

ProizvajalecKlöber
Stanje (embalaža)75.00
Opis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke