Jutafol N/Al 150 Reflex / pakiranje 75 m2

Jutafol N/Al 150 Reflex / pakiranje 75 m2
Skupna cena205,6 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 pakiranje
Cena za pakiranje 205,6 EUR MwSt
Na objednávkunaročamo pri proizvajalcu
Šifra0015877ProizvajalecKlöberGarancija24 mesecev

Jutafol N 150 refleks AL

To je folija, ki je zelo odporna na paro in ima odsevno aluminijasto plast, ki je nanesena na poliolefinsko folijo, ojačano s splošno težo 150 g na m2. Folija preprečuje prodiranje vlage iz notranjega bivalnega prostora v toplotno izolacijo,Folija ima tudi odbojno aluminijasto plast, ki odbija toploto nazaj v bivalni prostor. Folija je primerna za strešne konstrukcije z naklonom, pa tudi za navpične konstrukcije. Jutafol N 150 zagotavlja popolno vetrovno in vodotesnost konstrukcije.

Velikost zvitka 1,5 x 50 m (75m2)

Teža 12 kg

Namestitev zdravila Jutafol N 150 reflex Al

Uporablja se tako vodoravno kot navpično, vendar predvsem na notranji strani toplotne izolacije. Posamezni trakovi in vsi dolžinski spoji so povezani izključno s trakovi Juta Sp1 ali odsevnim trakom Jutafol Sp Al, kar je edini način za doseganje parotesne in funkcionalne povezave.Na mestu prekrivanj, ki jih sidramo z žeblji ali sponkami, priporočamo ponovno lepljenje z odsevnim trakomJutafol SP Al. Za povezavo s poroznimi materiali uporabimo tesnilno maso Jutafol Mastic. Za povezavo s prebojnimi ali sosednjimi konstrukcijami uporabimo Jutafol SP 1. Za ohranjanje odbojnosti je treba zagotoviti 4 do 6 cm zračne reže med folijo in izolacijo. Folija je negorljiva, kar pomeni, da je nevnetljiva in ne kaplja.


Detajl folije


Primer izvedbe, vključno s povezavami

ProizvajalecKlöber
Stanje (embalaža)75.00
Opis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke