BERNER Lepilo za montažo na pragove 5 kg

BERNER Lepilo za montažo na pragove 5 kg
BERNER Lepilo za montažo na pragove 5 kg
BERNER Lepilo za montažo na pragove 5 kg
Skupna cena44,33 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 kos
Cena za kos 44,33 EUR MwSt
Imamo 9 kostakoj na voljo za nakup
Šifra870,33aGarancija24 mesecev

BERNER Lepilo za montažo na pragove 5 kg

V praksi preizkušeno montažno lepilo za maksimalno obremenjene, starostno odporne lepljene spoje gradbenih materialov med lesom, betonom, zidom, keramiko, plinskim betonom, kamnom in stiroporjem. Lepljenje pocinkanih in titan-cinkovih okenskih polic, keramičnih ploščic, tirnic za stole, lesenih stopnic, eternitnih plošč, prevlečenih ivernih plošč, okvirjev lesenih okvirjev
Pri lepljenju titan-cinkove pločevine je pomembno, da se lepilo nanese pred strjevanjem, da ne nastane zaprt spojTo pomeni, da lepilo nanesite z zobato lopatico od okenskega okvirja navzven.

Priporočila proizvajalca

Površine, ki se lepijo, morajo biti očiščene in razmaščene ter dovolj nosilne. Montažno lepilo nanesite z zobato lopatico ali točkovno na eno stran. Lepilo takoj nanesite z močnim pritiskom, pri čemer se prepričajte, da imate pri roki zadostno količino lepila. Ne delajte v dežju in pri temperaturah pod 5 °C in nad 40 °C. Zelo vpojne podlage predhodno navlažite. Strjena zmes je odporna na temperaturne spremembe in zmrzovanje od -40 °C do +85 °C, kratkoročno pa prenese tudi več. Pri kritičnih podlagah predhodno opravite preskus lepljenja. Poraba, ki jo navaja proizvajalec, je 250 g - 500 g na m2 pri debelini plasti lepila 0,5 - 1 cm.

Barva bela, prostornina pakiranja (vedro) 5 kg

Tehnični list TUKAJ

Opis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke