BERNER Lepilo za montažo na pragove 12 kg

BERNER Lepilo za montažo na pragove 12 kg
BERNER Lepilo za montažo na pragove 12 kg
BERNER Lepilo za montažo na pragove 12 kg
Skupna cena72,79 EUR z DDV
Kupi
Večkratna naročnina 1 kos
Cena za kos 72,79 EUR MwSt
Imamo 4 kostakoj na voljo za nakup
Šifra870,33Garancija24 mesecev

BERNER Lepilo za montažo na pragove 12 kg

V praksi preizkušeno montažno lepilo za maksimalno obremenjene, starostno odporne lepljene spoje gradbenih materialov med lesom, betonom, zidom, keramiko, plinskim betonom, kamnom in stiroporjem. Lepljenje pocinkanih in titan-cinkovih okenskih polic, keramičnih ploščic, tirnic za stole, lesenih stopnic, eternitnih plošč, prevlečenih ivernih plošč, okvirjev lesenih okvirjev
Pri lepljenju titan-cinkove pločevine je pomembno, da se lepilo nanese pred strjevanjem, da ne nastane zaprt spojTo pomeni, da lepilo nanesite z zobato lopatico od okenskega okvirja navzven.

Priporočila proizvajalca

Površine, ki se lepijo, morajo biti očiščene in razmaščene ter dovolj nosilne. Montažno lepilo nanesite z zobato lopatico ali točkovno na eno stran. Lepilo takoj nanesite z močnim pritiskom, pri čemer se prepričajte, da imate pri roki zadostno količino lepila. Ne delajte v dežju in pri temperaturah pod 5 °C in nad 40 °C. Zelo vpojne podlage predhodno navlažite. Strjena zmes je odporna na temperaturne spremembe in zmrzovanje od -40 °C do +85 °C, kratkoročno pa prenese tudi več. Pri kritičnih podlagah predhodno opravite preskus lepljenja. Poraba, ki jo navaja proizvajalec, je 250 g - 500 g na m2 pri debelini plasti lepila 0,5 - 1 cm.

Barva bela, prostornina pakiranja (vedro) 12 kg

tehnični list TUKAJ

Opis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobne nastavitveSprejmi vse piškotke